Mijn tweede recept zorgt voor een stralend huidje!

Ingrediënten:

  • Amandelen
  • Avocado
  • Basilicum
  • Crackers voorkeur: WASA-lichtgewicht, geen tarwe, geen suiker en geen conserveermiddelen; kortom heel gezond)
  • Honing
  • Pijnboompitten
  • Pompoen humus

eet-je-mooi

Bereidingswijze (5-10 minuten)

Pak een bord en leg hier een hoeveelheid crackers naar keuze op. Smeer op de crackers een dikke laag van de pompoen humus voor een zachte hap. Pel de schil van de avocado en ontpit deze. Snijdt vervolgens de avocado in partjes voor straks op de cracker. Snijdt de pijnboompitjes en amandelen wat kleiner. Leg de avocado op de cracker met humus en doe hier een klein beetje honing overheen. Strooi vervolgens de nootjes erop en wat basilicum, en klaar is de lekkere en vooral gezonde hap. Erg lekker als ontbijt, lunch of als tussendoortje.

Volgende week komt mijn derde recept online, dus blijf op de hoogte!

Liefs,

 

Chloe