Vandaag deel ik mijn beauty smoothie met jullie, want vitamines hebben wij hard nodig deze koude winterdagen.

Ingrediënten:

  • Banaan
  • Mango
  • Wortel
  • Frambozen
  • Bramen
  • Bosbessen
  • Yoghurt (met probiotica)
  • Havermout
  • Avocado

 

smoothie

 

Bereidingswijze (5-10 minuten)

Pak een glas en vul deze voor ¾ met yoghurt voor de gewenste hoeveelheid yoghurt voor éen persoon. Doe de yoghurt vervolgens alvast in de mixer. Snijdt vervolgens een hele banaan, éen wortel, een halve avocado en een halve mango in stukjes en doe deze bij de yoghurt in de mixer. Voeg vervolgens ook de frambozen, bramen en bosbessen toe. Mix met behulp van een mixer alles door elkaar tot er geen stukjes meer in zitten. Schenk het vervolgens in een glas, strooi bovenop een beetje havermout en leg er nog een overgebleven vrucht op als serveertip. Dit recept is erg lekker als/bij het ontbijt of de lunch omdat het goed vult.

 

Dit waren de drie recepten die ik met liefde voor jullie heb samengesteld. Ik hoop natuurlijk dat jullie er wat aan zullen hebben en het eens gaan uitproberen. Op deze manier kun je buiten je verzorgingsproducten ook een bijdrage leveren aan de gezondheid van je huid.

 

Een dikke knuffel,

 

Liefs,

 

Chloë