Hi Girls! 

Een tijd terug heb ik een ” instagram beauty” gespot,( forgot her name, shame on me ) die van haar zelf super stijl haar heeft, en op 1 foto had ze letterlijk een bos krullen. Ik was zo jaloers, kwam er maar niet over uit hoe ze dat had gedaan. Nou meiden, ik heb nu dus de oplossing!! Wil jij dus ook van super stijl glad haar naar een bos curlss? Lees dan eventjes verder.. 

Van stijl Naar krullenbol modus

Rietjes!!! Ja echt waar, gewoon rietjes.     ” hoe doe je dat dan?” Dacht ik bij mezelf toen ik het voor het eerst las. Nou gewoon heel simpel. Hier onder dus staps gewijs uitgelegd hoe je dus rietjes in je haar krijgt voor een awesome bos krullen. 

  • Maak je haar nat. Dit hoeft niet persee, soms hou ik het ook gewoon droog. 
  • Verdeel je haar in delen. Ik vind het persoonlijk fijn om onderaan te beginnen , want dat is het lastigste gedeelte.
  • Neem een plukje haar en een rietje in je hand. De grootte van het stuk haar ligt er aan hoe groot jij je krul wilt hebben. Zelf neem ik maar een klein plukje op. 
  • Dan, pak je het plukje haar vast en wikkel je dit om het rietje heen. Wat ik altijd doe , ik begin bij het einde en wikkel het plukje over het uiteinde heen zodat mn haar niet los over het rietje heen zit, dit kan je ook gwn met een speldje of een klein elastiekje vast zetten maar vind het dus zelf zo fijner.  
  • Als je dit hebt gedaan, wikkel je je rietje in tot dat je de aanzet hebt bereikt en maak je een knoopje in het rietje. Als je wilt kun je de uiteinden van het rietje afknippen maar pas op! Ik had dat namelijk ook gedaan en had toen opeens een pluk haar in mn handen.. oops! 
  • Doe dit met al je haar. Het beste resultaat krijg je toch echt wel als je ermee gaat slapen. 

rietjes

En tada! Als je dan wakker word haal je alles eruit en heb jij die geweldige bos krullen! Haal wel voorzichtig de krullen uitelkaar anders krijg je snel dat pluizige effect en dat wil je niet. Ook is het heel belangrijk om er veel versteviging in te doen aangezien je haar eigelijk van nature stijl is, dan blijft het hopelijk net iets langer zitten. 

Haarlak is een must!

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. ❤

Liefs,

Claire