De naam ‘Better Than Sex’ zorgde er bijna voor dat ik mijn lievelingsmascara niet kocht. Snap de aantrekkingskracht van seksgerelateerde namen voor make-up niet zo goed. 

Gelukkig heb ik me er overheen gezet en ‘m toch gekocht! Geen enkele mascara heeft mijn wimpers zo veel volume en krul gegeven zonder ze klonterig te laten lijken. Aangezien we geen Sephora in Nederland hebben ben ik op zoekgegaan naar een vergelijkbare, maar goedkopere mascara.

1. Too Faced – Better Than Sex

Op nummer één mijn favoriet, dûh. Voor een dagelijkse look is de normale versie perfect om je wimpers voller, langer én gekruld te krijgen. De waterproof versie doorstaat zelfs een fikse huilbui!

2. L’Oréal Paris – False Lash Superstar Mascara

Tien jaar geleden was dit type mascara populair en ik ben blij dat ze terug zijn! De ene kant is een primer die je wimpers meer volume en krul geeft. De andere kant is een zwarte topcoat die je wimpers ook nog eens langer laat lijken.

3. Maybelline – The Colossal Volum’Express Mascara

De naam zegt het al en daar is niets meer aan toe te voegen!


4. Essence Forbidden Volume False Lash

Deze keigoedkope mascara doet haar naam eer aan; na slechts één laagje hebben je wimpers meer volume.

5. KIKO Milano – Unforgettable Mascara

Een mascara die tegelijkertijd je wimpers verzorgt. Hoe tof is dat?! Deze mascara houdt de krul goed vast en geeft je iets meer volume, zonder een natuurlijke oogopslag te verliezen.

Wat is jouw favoriete mascara?