Nu het zonnetje weer volop schijnt, willen wij allemaal een lekker kleurtje! Je krijgt een egale kleur als je de huid goed scrubt, daarom deel ik vandaag mijn favo maandag scrub met jullie!

Deze face scrub is heerlijk! Het verkleint de poriën en heeft een exfoliërende werking waardoor je een mooie, gladde en egale huid krijgt.

Citroen: Een bron van vitamine C en verwijderd overmatige olie op een vette huid. Citroen helpt bij het verkleinen van vergrote poriën en geeft de huid een egale teint.

Suiker: Een natuurlijke peeling en een natuurlijke bron van glycolzuur. Het egaliseert de huid, reinigt de poriën en verwijderd dode huidcellen.

Honing: Is een natuurlijke bron van anti-oxidanten waardoor het een perfect ingrediënt is voor het voorkomen van huidveroudering. De antibacteriële eigenschappen van honing helpt bij een acne gevoelige huid door het verminderen van puistjes.

Ingrediënten

– 2 eetlepels bruine suiker (rietsuiker)

– 1 eetlepel honing

– 1 eetlepel citroensap

Meng alle ingrediënten en breng de scrub met draaiende bewegingen aan op de huid. Was je gezicht daarna met lauwwarm water.

Wat is jou favoriete scrub?

Liefs,

Koo