Rituals heeft twee keer in het jaar een nieuwe Limited edition in de collectie! Ik ben fan, want ik vind de producten heerlijk ruiken. Deze winter hebben zij het ritueel Anahata toegevoegd aan de collectie, geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Daarnaast hebben zij ook een nieuw oogschaduw pallete toegevoegd aan de collectie en dit moest ik even met jullie delen!

IMG_2833

Anahata
Anahata, staat voor compassie en vriendelijkheid. De basisnoten van dit ritueel zijn dennenhout en Palissander, dennenhout is een uitstekend middel om je stemming te verbeteren dat het van oudsher in veel culturen wordt gebruikt. En palissander staat bekend om zijn heerlijke geur! Dit ritueel heeft een warme, energieke en prikkelende geur. De verpakkingen van Rituals zijn ook altijd strak en modern.

De lijn bestaat uit de welbekende doucheschuim, bodycreme, bodyscrub, badolie en bed & bodymist. Daarnaast zijn er ook geurstokjes en een kaars te vinden in de Anahata collectie.

Make-up
Rituals staat bekend om hun body en home producten, maar ik ben ook een grote fan van de vernieuwde make-up lijn. De limited edition Miracle eye pallet behoort ook tot een van mijn favorieten. De oogschaduw kleuren zijn goed gepigementeerd en er zitten mooie glinsterde shimmers in.

 

img_2996
€25

Wat is jou favoriete Rituals lijn?

Liefs,

 

Kaoutar